Khamis, 9 Jun 2011

Roses Di Sekeliling Apartmentku Di Turkey

Keindahan alam boleh dikategorikan dalam berbagai2 tafsiran. Salah satunya adalah keindahan bunga2 yang terdapat di sekeliling kita. Kebanyakkan wanita tidak boleh lari dari meminati bunga-bungaan, begitu jugak dengan diri ku....Pertama kali kediaman ku dikelilingi oleh bunga2 rose yang sangat cantik. Di sini dipaparkan keindahan bunga rose di sekelilingku....
Semoga ia dapat menghiburkan kaum hawa yang meminati bunga2....



















Semoga hari-hari yang mendatang seindah bunga yang mekar.


3 ulasan:

  1. Salam kenal Azie.Terima kasih follow akak. Nanti akak follow balik.

    BalasPadam
  2. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

    BalasPadam
  3. Ni kira abg ha boleh jimat bykla takyah pi beli bunga mahal2 petik je kat depan umah.....save ---save .......

    BalasPadam