Selasa, 16 April 2013

KALIMAH ALLAH

 
 
Alhamdulillah diberi kesempatan oleh Allah untuk melihat kebesarannya dengan mata kepala sendiri. Dalam perjalan balik dari Bursa, Turki, sambil memerhatikan keindahan alam, Azie melihat ke langit sambil berkata kalau le dapat melihat kalimah Allah di atas permukaan langit , alangkah indahnya kerana sebelum nie asyik dok perati member2 dok share di wall fb je...Subhanallah dalam 20-30min selepas tu nampak awan2 bergerak dan berubah bentuk , bila diperhatikan betul2 ia membentuk Kalimah Allah seperti yang Azie lampirankan dalam gambar nie...Gambar tersebut dirakam oleh cik hubby sebab kamera berada dengan nya. Perasan Azie& cik hubby ketika tu Tuhan je tahu sebab rupa2nya cik hubby pun terdetik macam Azie jugak nak lihat Kalimah Allah. Syukur sesangat dapat melihat sendiri...Subhanallah, Alhamdulillah , Allahuakhbar....hanya tu yang dapat kami ucapkan...



2 ulasan:

  1. saya pun sama tapi kejadian tu waktu malam
    dah snap pictures tp pakai handphone tak clear

    BalasPadam
    Balasan
    1. TheDenver234- serenokkan bila dapat melihat kebesaran Allah dengan mata sendiri...Allahuakhbar

      Padam